{mutiara} first pisang & avocado

Standard

14 November 2008

Tadi sore PrincessT dicobain maem avocado. Setengah doang sih. Dicampur susu bikinnya, supaya ga terlalu kaget kayak maem pisang kemaren.
Nantinya gradually ga ditambahin susu. Eniweys, kali ini PrincessT mau maem avocadonya. Walopun ga abis krn doi udah haus bgt dan maunya nyusu.
So tomorrow coba lagi deh😀

13 November 2008

Tadi sore jam 4 PrincessT maem buah pisang for the first time. Guess what…she didn’t like it at all.
Begitu sendok pertama, lgs muntah gitu. Trus dicoba lg disuapin omanya, tetep muntah lg. Trus dicoba disuapin opanya, ga muntah sih tp ga mau ajah…heeheh.
Ya udah akhirnya ga diterusin. Trus dibikinin biscuit, teteup ga mau makan, krn mungkin dipikir masih yg tadi makanannya. Ya udah deh akhirnya minum susu ajah deh.
Besok coba buah lainnya lagi. Perhaps alpukat atau tomat.

About MrsRance

Just an ordinary woman who loves her family and bags :) In between she loves to cook, to bake, to take photos, to read, and golf. All content and photography is the property of MrsRance. Email: mrsrance [at] yahoo [dot] com

2 responses »

  1. udah maem pisang aja ni anak, bentar lagi mulai macem2 makannya, tambah gede, tau2 udah sekolah.. tk, sd, smp, sma, kuliah.. then one day ada yg ngetok2 pintu rumah lo mo ngajak tiara kawin😀
    time does fly fast ran, enjoy ur moments with her🙂

    Iyah bener bgt loh Sar…time does fly fast. Perasaan yah Sar, gw kayak baru lahiran kemaren loh kok udah makan ajah ni….hehheheh.
    I cherish every moment with her

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s