{eat} resto Fatty Crab di Kuala Lumpur

Standard

star

semalem dpt sms dari Rika…nanyain si resto fatty ini…jadi kepengen deh…heheheh.

restoran fatty crab ini ada di taman megah, PJ, kuala lumpur. bukanya jam 5.30 pm – 11.30 pm.
yg paling favorit di resto ini chili’s crab (nama restonya ajaah udah fatty crab…pastinya kepitingnya gemuk😀 ), chicken wings, and fried rice. uenakkkk….taste yummy😀

About MrsRance

Just an ordinary woman who loves her family and bags :) In between she loves to cook, to bake, to take photos, to read, and golf. All content and photography is the property of MrsRance. Email: mrsrance [at] yahoo [dot] com

One response »

  1. hahahahahah maaf yah Ran, gue tiba2 sms trus nanya2 fatty crab dgn informasi ngaco😀
    knp pula gue mikirnya ini fatty crab ada di Bukit Bintang yah? hahahah.
    Gue mau ah nyoba fatty crab ini…but kudu nunggu gps, kalo gak bisa nyasar blas gue.

    muah2 buat princessT yah boo…

    Rikaaaa…gw jadi pengen ke sono deh makan si fatty crab. Ahhhh bawain dong rik…eheheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s