{mutiara} strollers

Standard

ahhh seems for me it’s never enough😀 i tend to buy more and more strollers. i have 6 strollers: stokke xplory, quinny zapp, aprica, peg perego SKATE, peg perego P3, Bebe confort High Trek. But now i keep only stokke xplory, quinny zapp, peg perego Skate and Bebe comfort High Trak. Pssttt don’t tell mr. Hubby that i still want the Purple or Orange-i-still-confuse-Silver Cross :p

Updated: ohhhh i guess the fairy told mr. Hubby about the purple dazzle silver cross😀 so he bought it for PrincessT…thank you father🙂

Peg Perego Skate

Stokke Xplory (i have red and orange)

Quinny Zapp

Peg Perego Pliko P3 Pure

Aprica (Mine's dark blue)

Bebe Comfort Hightrek

Silver Cross Dazzle

*photos credit: Quinny Zapp, Peg Perego Pliko P3, Aprica.

3 responses »

  1. Raniiii!!!
    lo mindahin isi Mothercare ke rumah lo ya?? hahahahah…

    yg mana yg Princess T paling suka?🙂

    hahahha
    wor, yg PrincessT alias mothernya suka yg Stokke sama silver cross yg ungu (lohh kan belum milik ini mah LOL). kalo fathernya seneng yg Stokke sama quinny zapp

  2. stokke emang ada 2?? trus yg aprica juga punya??
    astaga, lo umpetin dimana sih ini stroller2? hihihihi..
    perasaan kl gue ke rumah lo ga pernah liat? LOL

    Stokkenya satu doang wor, bungkusannya ajah ada 2, merah sama orange. Aprica satu doang…hehehe. Ditaro di gudang wor. Tp yg aprica ama peg perego pliko ada di adek gw, trus yg peg perego skate gw kasih temen gw.

  3. gilingaaan ranii!! banyak banget pram/stroller-nya. kamu gak sekalian bugaboo? aku naksir yang bee. hahahaha… tapi yang stokke is the best purchase ya pastinya. at least for me😀

    hihihh iyah nih kebanyakan dehh. well at least ntar ga usah beli2 lagi…heheheh. pengenn sih yg bugaboo yg jeans…hahaha.
    yoi chyn…stokke is the best purchase for me also. Ga pernah nyesel gw beli itu stokke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s