{a visit} from my idol :D

Standard

Duuuuhhh duhhh duhhh deg-degan deh tadi siang. critanya nih kemaren dpt telpon dari mba Ade (she’s my interior designer), katanya mo kasih liat mba TTDJ hasil kerjanya mba Ade di rmh gw, boleh ato enggak…ya BOLEHHH BANGET DONG AHHH hihihih. Senengnya minta ampun deh gw…hihihi ga papa deh sekali-kali norak😀 langsung dahh gw siapin kamera, trus batrenya di charge dulu semalem.

Datengnya ke rmh tadi kira2 jam 11an, si mba Titi ama mba Ade. trus liat dapur gw dulu, abis itu liat wardrobe, trus liat teralis rmh. nahhh ngobrol2 dah kita abis itu sekalian minta tanda tangan dan poto2😀 jam 12 cabut dehhh mba Titi and mba Ade.

udah kayak mimpi ajah😀 gw ngefans ama mba Titi dari SMA, sampe2 potongan rambut gw poni dan panjang ala TTDJ. From the way i see, she’s such a sweetheart🙂 Luv you mba Titi😀

 

 

About MrsRance

Just an ordinary woman who loves her family and bags :) In between she loves to cook, to bake, to take photos, to read, and golf. All content and photography is the property of MrsRance. Email: mrsrance [at] yahoo [dot] com

One response »

  1. Aaaahhhhh, Rani!!! You’re such a lucky girl. I luv her too, and I am glad that you confirmed my suspect of her being a nice person. Just like you are, my dear.

    ahhhhhh Linda you’re so sweet…muachh si mba Titi bilang wahh maaf yah aku ga dandan nih, soalnya aku pikir ga bakalan ada yg minta foto. hihihi…salah banget mba

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s