{mutiara} new Stroller?

Standard

Surprise😀 Yes, I (read: husband & i) bought another stroller, Aprica Stick Flat😀 padahal di POSTINGAN INI udah kelar mencari2 stroller baru, tp apa daya suami  berpikir laen😀

Jadi ceritanya nih kemaren ke Plaza Indonesia mampir ke Aprica, trus liat ada stroller baru. Loh kok rodanya double depan belakang, trus bisa flat, trus kok ringan, and so on. Yg tertarik & notice duluan sih si hubby, nah yang nge-gong-in sih gw :p
Akhirnya hubby blg, ok boleh beli tp yg Aprica Stick Gekko Beige dijual dulu baru boleh beli. Langsung otak gw muter😀 Untung ajah ada iPhone 4, jadilah gw ambil foto lama dari wordpress. Trus gw uplot ke twitter and voila! ada yg DM gw. Janjianlah kita hari ini di Plaza Indonesia. Thanks to Reny, she bought my Aprica Stick Gekkonya. Saking excitednya sampe lupa tadi foto2 sama Reny😀 Strollernya langsung dibawa sama Reny. Jadilah abis itu princessT strolerless :p Tidak membuang-buang waktu, kita langsung ke Aprica store. Dan masih terpejeng manis si Aprica Stick Flat Black. Tanpa ba bi bu langsung bungkus dah🙂
So I present you: Aprica Stick Flat Black….Tadaaaaa

Photobucket Pictures, Images and Photos

Aprica’s STICK flat strollers are delightfully easy to use and packed with great functionality. It reclines fully to 165 degrees so you can even use it for babies whose necks have not yet settled (1 month and older).

Features

-165° Full reclining seat
Okay for babies whose necks have not settled yet
-Single-action open/fold
Quickly opens or folds in a single action. Very convenient when you don’t have both hands to operate with.
-Comfy cushions
Padded cushions keep even month old babies in a comfortable, optimized position
-Mesh front sunshades
Keeps your baby cool and protected from direct sunlight
-Free standing when folded
Great for situations where you have to let go of your stroller and leave it standing
-Large diameter, wide wheels
Large wheels adds stability and absorbs shock for a comfortable ride
-Breathable seats
Keeps you baby dry and comfortable
-High position seats
Brings baby closer to the parent. This allows for better communication and is better for the baby’s reassurance. Also keeps the baby farther away form the hot surface of the road.
-Basket with side zipper
-Head support pads
Comfotable and protective head pads keep your baby’s head stable.
-Side reflectors
For better visibility and safety at night
-1-36 months long use design
Spacious structure and adjustable thigh belts allow for growth
-High position handles
-Top mesh window
Window opens above baby’s head so you can see and talk to her any time

Open Dimensions: W47.5 x D78.5-82 x H111cm (W18.7 x D30.9-32.3 x H43.7in)
Folded Dimensions: W32 x D33.5-38 x H102cm (W12.6 x D13.2-15 x H40.2in)
Weight: 6.8kg (15lbs)
Maximum Load: 15kg (33.1lbs)
Reclining Angle : 110°-165°
Approximate Age Range: 1-36 Monthsl
Safety: SG-A (Safety Goods) certified by the Consumer Product Safety Association in Japan
Manual: Japanese (with illustrations)

*credit source: http://jzool.com/product.php?productid=20290&cat=299

2 responses »

  1. Mom… Mau nanya ya… Aprica yg ini kalo d recline full bagian atas palanya itu jadi ke lipet kaya bassinet gitu ga ya? Pengen ini tapi ragu takut pala anaknya udah mentok ke situ, karena strollernya yg skrg (nuna pepp) palanya uda nongol, otomatis kalo bobo dan stroller d recline palanya hampir nge gantung keluar😦 padahal baru 13 bulan … Ga tau deh ntar2 gimana. Berharap stick flat ini sandarannya tinggi hehe btw… Oglek2 kaya combi ga sih? Pengen yg sturdy tp ringan. Naksir sama seatnya yg tinggi itu sih…

    • Hi Amel,

      Aprica Flat ini kalo di recline datar kok. anakku udah 4 tahun tp masih pake😀 kepala dia ga sampe nongol gituh sih. trus kalo dia tidur, kepalanya juga ga lewat dan ga ngegantung. Cuma kakinya ajah krn udah panjang kakinya…heehhee. Kamu cobain ajah dulu Mel. ga oglek2 kok…masih mantep. trus ini seatnya emang tinggi dibanding stroller2 laen yg setipe. So far kita kalo jalan2 di jakarta masih selalu bawa stroller Aprica flat ini. kalo utk traveling pake yg peg perego, soalnya sayang kalo si Aprica dibanting-Banting di bagasi pesawat😀
      semoga cocok yah sama Aprica Flatnya🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s