{mutiara} is growing up

Standard

Huhuhuhuh….she’s not a baby anymore😦 she’s big baby girl now😀
Sekarang Tiara udah milih baju dan mainannya sendiri. Apa2 mau sendiri deh pokoke…tapi kalo bobok sih masih maunya sama mominya😀 lagian momi papanya belom rela Tiara bobok dikamarnya…hihihih.
Nah tgl 20 maret kemaren, abis pulang dari pacific place, sampe rumah kan langsung tidur. seperti biasa digantiin dong pake sleep jumper. Entah kenapa dia gelisah gituh ga tidur2, padahal udah ngantuk banget tuh. Trus dia bilang out of nowhere…momi, Tiara want to change…don’t want wear this. Trus gw ambilin lah piyama ala anak gede, and gw tanya Tiara mau pake piyama ini trus dia jawab iya. O la la, skrg bobonya udah ga pake baby sleep jumper anymore deh😀 sekarang kalo bobok maunya pake piyama kayak kaka adel😀 jadi ada alasan buat momi blanja piyama…hihihihi

Tiara with baby sleep jumper

Tiara with pyjamas

About MrsRance

Just an ordinary woman who loves her family and bags :) In between she loves to cook, to bake, to take photos, to read, and golf. All content and photography is the property of MrsRance. Email: mrsrance [at] yahoo [dot] com

4 responses »

    • hihihhi asikkk kembaran sama keira😀 Yustin, masih kegedean tuh piyamanya si Tiara, gw ambil yg size 4-5 thn….biar bisa lama pakenya…ogah rugi emaknya…hahahha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s