Category Archives: MrsRance

Young Living Essential Oils

Standard

Waaaaaaa udah lama banget nih ga posting dimarii πŸ˜€
Sibukkk sibukkk yoga (ceilahh pdhal seminggu 2 kali doang sih) & baby number 2 yg sebenernya udah ga baby sihh, udah 15 bulan juga…heheheh.
Eniwei buswayyy gw lagi seneng banget sama yang namanya Young Living Essential Oils nih.
Oposehhhh Young Living Essential Oils ituhhh?
Nahhh yang dulu-dulu gw tau itu essential oil tuh minyak buat wangi-wangian ruangan, yang mana itu minyak ditetesin di keramik yg bawahnya dipakein lilin, dipanasin lah begituh. Nahhh kalo Young Living Essential Oils ini ternyata fungsinya bukan hanya untuk wangian-wangian ajah namunnnn bisa juga untuk menjaga kesehatan tubuh dengan cara dioles langsung, dihirup, diteteskan ke air minum (tp harus pake gelas yah, ga boleh plastik), dan di ‘diffuse’. Nah di diffuse ini semacam pembakaran tp bukan dibakar….nah looo bingung kann…hahaha sama sih gw jg bingung jelasinnya. Pokoke begitulah didiffuse dahh yahh pake alat nyang namanya diffuser πŸ˜€
Terkadang juga Young Living essential oil ini gw tetesin di kapsul kosong trus gw minum deh…hehehehe.
Banyak fungsinya Young Living Essential Oils, bisa untuk jaga kesehatan, numbuhin rambut, melangsingkan badan, buat supaya badan ga pegel-pegel, buat pijet, buat skin care, buat bunuh bakteri-bakteri dan virus yang berterabaran di udara, banyak deh. Nahhh macemnya juga banyak, terbagi 2 macem: single oils dan blend oils. Yang single oils contohnya lemon, lavender, peppermint, dsbnya yang mana beda oil beda fungsi. Trus kalo yang blend oils contohnya Digize, Panaway, Thieves, dll. Nahhh kalo mau tanyaaa-tanyaaa bisa email gw di mrsrance (at) yahoo (dot) com yahhh. Buanyakk banget soale πŸ˜€
Nahhh sering tuh gw suka kalo mo sakit, kalo udah gejala-gejala tenggorokan sakit, langsung deh gw oles2 Thieves oil di telapak kaki, terusnya gw diffuse deh thieves oil di kamar & di ruang tamu sesering mungkin. Ditambah gw tetesin Thieves, Oregano, Frankincense di kapsul kosong trus minum deh sehari 2 kali pagi malem. Biasanya sih cukup minum 2 kali karena abis itu ga sakit lagi tenggorokan gw.
Young Living Essential Oils ini mantep banget dehh…kepake banget di kehidupan gw sehari-hari.
Nahhh monggo ayohh jangan malu-malu kalo mau tanya-tanya kedasyatan Young Living Essential Oils, atau ada yang mau langsung beli atau ada yang mau langsung jadi member, email ajah yah ke mrsrance (at) yahoo (dot) com.

Everyday Oil Kit
 photo 9C4EDC03-CCDF-49E9-98DE-5B0F9A4D0EFF.jpg

Lavender
 photo 94B0FC12-8459-4C6A-9274-EE033BC34C87.jpg

Lemon
 photo 77D28AD9-1BB8-4DA7-85E6-26BAC61C8EF4_1.jpg

Peppermint
 photo 988F629D-B4AB-4AB4-8ACE-EC0BBD1A9420.jpg

Thieves andalan keluargaku supaya ga gampang sakit
 photo 41D1C5D7-CF17-4F44-B705-E6CC7BB45F0C.jpg

RC andalanku kalo anak-anak lagi batuk pilek
 photo 8A0268BA-6255-41D0-ADD3-3CFEC0AA6013.jpg

Breathe Again Roll On
 photo ED4A78DE-ED44-4051-82BD-913ED593FDD3.jpg

Digize andalanku kalo sakit perut
 photo A72EC78A-CDDD-4EF4-8F8F-DA38E460318E.jpg

Peace & Calming
 photo 2C748B86-75C4-4C2E-8C33-87ECA71BCC24.jpg

Grapefruit buat cepet langsing
 photo 58D49337-B977-4472-89EF-78C0787B1E20.jpg

Ylang Ylang
 photo FE97B73C-8663-4F09-B8F0-D8C34C546F37.jpg

Minyak-minyak andalan kalo udah rasa-rasa mau sakit
 photo FCA5A784-6270-4247-9D12-FCAFCADDC583.jpg

Myrrh, Royal Hawaian Sandalwood, Frankincense
 photo EE121123-B5DB-4A4D-98DD-B3B3A31EDC12.jpg

Sebagian minyak-minyakku πŸ™‚
 photo 27ABB5DB-FB12-4FD9-8AE5-05132A875439.jpg

Advertisements

{event} Victoria Beckham come to Jakarta

Standard

Tuesday, 13 May 2014, Victoria Beckham @ On Pedder Plaza Indonesia, Jakarta.
Wohoooo I am very happy to get the chance to meet Victoria Beckham herself. Never crossed in my mind that I would meet her in person and so close. Owww owww I am still speechless. I took a photo with her but I still have to wait from the On Pedder. VB also signed my bag. Ohh yess I am really happy πŸ™‚ I went there with my bestfriend…we had such an unforgetful event that night.
I also took a photo with Ken Paves…he’s my favorite also since Jessica Simpson era. His works are really amazing, now I wish someday he can cut my hair πŸ™‚ always watch him at style network.

Thank you Victoria Beckham, On Pedder, & Plaza Indonesia for making this happen.

Photobucket Pictures, Images and Photos

 photo AC176DE7-4F95-4AC1-BAB0-26EEA3782007.jpg

Photobucket Pictures, Images and Photos

The Quincy Bag from Victoria Beckham with VB signature πŸ™‚
 photo 869A4DD9-0911-480A-9FBE-225B9614F38E.jpg

Reference: Hermes Current Color/Leather Combinations

Standard

For my own reference
Credit to: http://forum.purseblog.com/showpost.php?p=7612905

Buffle Baobab – Marron d’Inde, Noir, Ebene

Box calf – Noir, Chocolate, Rouge H, Indigo, Rouge Vif, Raisin, Graphite, Bleu Thalassa, Ardoise, Noisette, Toundra, Havanne, Parchemin, Marron Fonce, Terre (new for SS2009), Sienne (new for SS2009), Prune, Myosotis, Gris Pale, Orange, Vert Fonce, Bleu Jean, Etrusque, Beige, Brique, Bleu de Prusse, Paille, Bleu Marine

Chamonix – Noir, Naturel, Rouge H, Chocolate, Gold, Rouge Garance, Orange,

Swift – Noir, Blanc, Turquoise, Rose DragΓ©e, Etoupe, Bleu Jean, Orange, Vert Anis, Vermillion, Havanne, Gold, Parchemin, Vermillion, Ebene???, Ardoise, Prune, Biscuit, Lagoon, Beige, Rouge H, Rosy, Bleu de Prusse, Iris (AW2010), Lime (SS2011), Vert Bengale (SS2010), Pink, Bleu Azteque (AW2010), Bleu de Malte (AW2010), Rubis (AW2010), Mykonos (SS2011), Gris Perle (SS2011), Tosca, Etain

Evergrain – Marron FoncΓ©, Noir, Blue Jean, Indigo, Ebene, Rouge H, Havanne, Laurier, Prune

Evercalf– Noir, Ebene, Havane

Eversoft – Rouge vif, Fuschia, Orange, Mauve Pale,

Chevre mysore – Noir, Rouge Garance, Rose Shocking, Vert Anis, Orange, Bleu Saphir, Etoupe, Raisin, Turquoise, Bleu Thalassa, Jaune, Aqua, Violet, Vermillion, Framboise, Lilac, Feu (new for SS2009), Ardoise, Griolet, Noisette, Rouge H, Blue Brighton, Quetsche, Prune, Bleu Paon, Kiwi, Celeste, Lime, Rose Tyrien, Bois de Rose

Chevre de Coromandel – Potiron, Fuschia, Chartreuse, Rouge Vif, Rouge H, Noir, Vert Olive, Raisin, Caramel, Etoupe, Marron Fonce, Cyclamen, Cognac, Havane, Cacoan, Indigo, Vermillion,
Chevre Jahnsi-Vermillion, Rouge Vif, Ebene

Chevre Mangalore – Cardamone, Coq de Roche, Bleu Paon, Quetsche, Ebene, Vert Olive, Fauve

Vache Liegee – Rouge Garance, Ebene, Noir, Gold, Noisette, Brique, Rouge H, Indigo

Togo – Blue Jean, Potiron, Gold, Brighton Blue, Black, Chocolate, Etoupe, Indigo, Rouge Garance, Vert Anis, Vert Olive, Ebene, Raisin, Rouge H, Jaune, Parchemin, Gris Tourterelle, Soleil (new for SS2009), Ciel (new for SS2009), Curry, Lagon, Bleu de Prusse, Pink, Bleu Azteque, Bleu de Malte, Iris, Orange, Rubis, Mykonos, Gris Perle, Sanguine (SS2011), Tosca, Etain

Clemence – Bleu Jean, Raisin, Noir, Chartreuse, Rouge Garance, Orange, Blanc, Vert Anis, Potiron, Bleu Brighton, Gold, Vert Olive, Chocolate, Ebene, Etoupe, Rouge H, Gris Tourterelle, Jaune, Vert Bronze, Rouge Vif, Cafe, Parchemin, Sable, Tabac-Camel, Graphite, Poussiere, Soleil (new for SS2009), Ciel (new for SS2009), Prune, Curry, Gris Clair, Bleu Pale, Etrusque, Bleu de Prusse, Gold, Iris, Bleu de Malte, Rubis, Bougainvillea (AW2009), Pink, Bois de Rose (SS2011), Mykonos, Sanguine, Gris Perle, Tosca, Etain

Fjord – Rouge Vif, Noir, Indigo, Marron FoncΓ©, Vert Fonce, Ebene, Vert Feuillage, Natural Sable, Gold, Bleu Jean, Rouge H, Prune, Sanquine, Etrusque, Lichen, Bois de Rose, Tosca, Cassis

Barenia – Naturel, Ebene, Indigo, Noir, Vert Olive

Epsom – Orange, Bleu Thalassa, Blanc, Yellow, Blue Jean, Rouge Garance, Cyclamen, Fuschia, Noir, Gold, Cognac, Graphite, Raisin, Terre (new for SS2009), Sienne (new for SS2009), Vert Olive, Saffran, Etoupe (AW2008), Bleu de Prusse, Miel (AW2008), Vert Bengale, Pink, Kiwi, Celeste, Lime, Rose Tyrien, Mykonos, Bleu de Malte, Iris, Rubis, Tosca, Etain
Veau grain lisse Brique, Graphite, Rouge H, Noir, Noisette, Indigo, Rouge vif

Buffalo – Dalmatian, Rouge H, Black, White, Vert Olive, Curry, Ebene, Ecorce, Rouge Indienne.
Buffle gala Rouge H, Black,
Buffle Sindhu Prune, Beige,
Rodeo Blue Jean, Rouge H, Orange, Au Lait, Graphite
Cerf not in production
Vache natural

Vibrato – Brown with Orange, Cyclamen with Orange, Red, Blue, Vert Foret

Agneau – Rose Shocking, Bleu Jean, Vert Anis, Orange, Noir, Indigo, Raisin, Gold, Rouge Chili, Wood, Fuschia, Turquoise, Pistache (Pistachio), Rouge Indienne, Bleu de Prusse,

Ostrich – Tangerine, Blue Jean, Bleu Roi, Fuchsia, Blanc, Gold, Vert Anis, Cobalt, Noir, Bleu India, Bleu Indigo, Orange, Cognac, Raisin, Violine, Vert Foret, Cyclamen, Casse Blanc, Taupe, Gris Moyen, Gris Tourterelle, Agate, Graphite, Mousse, Noir, Marron Fonce, Natural Sable, Chocolate, Rouge H, Rouge Exotique (new 2008 colour), Gris Claire, Anthracite, Bleu de Malte, Mykonos

Lizard – Noir, Havanne, Vert Anis, Violet, Fuschia, Anthracite, Ficelle, Pastel Lilac, Gris Fonce, Rouge Moyen, Etrusque, Vert Olive, Vert Fonce, Bleu Roi, Sesame, Blanc Casse, Rosy, Braise, Ombre

Shiny Croc – Havane, Noir, Braise, Rouge Vif, Rouge H, Violet, Orange, Miel, Bleu Brighton, Fuschia, Poudre, Bleu Jean, Bleu Roi, Vert Anis, Noir, Framboise, Beige Naturel, Graphite, Cacoan, Blue Sapphire, BabyRose, Ficelle, Bleu Indigo, Rose Indiennes, Gris Elephant, Paille, Saffron, Bordeaux, Emerald Green, Rosy, Raisin, Vert Fonce, Etrusque, Vert Chartreuse, Graphite, Bougainvillea, Sanguine, Mykonos

Matte Croc – Noir, Amethyst, Poussiere, Rouge H, Fauve, Bleu Brighton, Bleu Jean, Havane, Bronze, Forest Green, Anthracite, Gris Elephant, Vert Olive, Greige Pale, Graphite, Bleu Indigo and Rouge Indienne, Vert Fonce, Bois de Rose

Courchevel– Gold, Black, Vert Claire, Bleu Jean, Chocolate, Bleu France

Vache Hunter – Ebene, Vert Foret, Naturel, Rouge H, Graphite, Prune,
Veau Doblis-Fuschia, Vert Anis, Violet, Lilac, Lagon (turquoise), Indigo, Chocolate, Orange, Noir, Magenta, Marron Glace

Sikkim – Fauve, Gris Souris, Fauve, Bois de Rose, Lichen, Sanguine

Tadelakt – Terre (new for SS2009), Soleil (new for SS2009), Ciel (new for SS2009), Pelouse (new for SS2009), Griolet, Poussiere, Natural, Fauve, Brique, Lagon, Bleu Thalassa, Violet, Cardamome, Paille, Rubis

Vache Trekking – Noir, Rouge Garrance

Troika – Noir, Chartreuse, Cobalt, Quetsche, Vert Fonce, Rose Tyrien

Troika Combos – Blond/Ebene Evercalf, Black/Noir Evercalf, Chocolate/Ebene Evercalf

{family} such a miracle

Standard

Kemaren siang sekitar jam 2an, Hubby sama pak supir kecelakaan mobil. Kejadiannya di tol pondok ranji km 8. Nah kalo lagi hujan deres banget, di km 8 itu suka banjir berats. Nah jd di situ dibikin putar balik yang hanya boleh digunakan kalau lagi darurat banjir sama petugas tol. Posisi mobil hubby di paling kanan, tiba2 dari jalur paling kiri ada mobil Avanza yang serta merta belok kanan mau puter balik. Udah diklakson2 dan ngerem tapi ga terhindarkan. Depan mobil Avanza ketabrak Volvo hubby trus Volvo nabrak pembatas jalan trus kebalik. Masih untung (dasar org jawa yee) pada saat kebalik enggak dihantem lagi mobil dari belakang, ga terbalik ke jalur berlawanan ke sebelah, dan ga terbakar padahal bensin udah bocor. Bener-bener Alhamdulillah, Puji Tuhan, Sujud Syukur, masih dilindungi Tuhan masih diberi selamat baik di pihak hubby maupun di pihak Avanza.
Jadi si mobil Avanza ini dari Padang, baru dateng dari Padang, belum tidur trus udah keliling Jakarta. Tadinya konvoi sama keluarganya, trus nyasar. Nah sebelum kejadian juga di pintu tol dia cuma ambil karcis tapi ga bayar, lantas dikejar petugas. Dia ngaku kalau dia juga ngantuk dan capek krn belum tidur dari perjalanan Padang Jakarta dan dia yang setir. Baru punya SIM January 2012 dan baru beli mobilnya February 2012.
Semoga kedepannya jangan ada lagi kejadian seperti ini. Himbauan: berhati-hati lah selalu dalam menyetir, jangan sampai membahayakan diri sendiri dan orang lain.
Sekarang lagi proses urusan kepolisian dan rencananya nanti hubby dan pak supir mau check up ke rumah sakit untuk make sure everything is okay.
Thank you GOD you still protect hubby and pak supir, Alhamdulillah, Puji Tuhan, Sujud syukur. Terima kasih Tuhan.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

{wish list} New bags for 2012 – update 23 March 2012

Standard

1. Hermes Lindy
Photobucket Pictures, Images and Photos

2. Hermes Birkin
Photobucket Pictures, Images and Photos

3. Hermes Kelly Lakis
Photobucket Pictures, Images and Photos

4. Hermes Constance
Photobucket Pictures, Images and Photos

5. Hermes So Kelly
Photobucket Pictures, Images and Photos

6. Hermes Garden Party (Shoulder) Canvas
Photobucket Pictures, Images and Photos

7. Hermes Plume
Photobucket Pictures, Images and Photos

8. Hermes Picotin {got it}
Photobucket Pictures, Images and Photos

9. Hermes Evelyn {got it}
Photobucket Pictures, Images and Photos

On second thought, it’s my bags wish list for life πŸ˜€

*all photos credit: google image except the bags I got it taken by me πŸ™‚

UPDATE:
#17 Feb 2012 I bought Evelyne III Cleme Noir GM, PHW in H store at Pavillion Kuala Lumpur
#23 March 2012 I bought Picotin Rouge Garance Lock 18 Clemence in H Store at Hyatt, Jakarta

{bags} I have had enough of Balenciaga Bags

Standard

It doesn’t mean I have a lot of Balenciaga Bags and have many colors of them, but I mean I don’t wanna buy Balenciaga Bags anymore. I had 6 Balenciaga Bags before, now only left 2 of them. 1 of them I gave to my bestfriend, 3 of them I sold, still in good condition because I rarely use them. So only 2 BBags that I use often, the City and the Day. Actually not me but my mom uses the both BBags, i only used them occasionally.
As you can see, this is the picture of them:
Photobucket Pictures, Images and Photos
Photobucket Pictures, Images and Photos

After some time we used them, the BBags became so ugly. I really hate looking at them that i feel like throwing them away. If I compare to LV speedy bag that my mom owned and it’s older thank the BBags, the LV Speedy bag grew older beautifully. So after discussing with my mom and bbming with Nopai, I went to Il Nostro to get the City recolor, but same color. And this is what it’s look like after recolor:
Photobucket Pictures, Images and Photos
Photobucket Pictures, Images and Photos

Il Nostro did a good job with recolor, but I really dissapointed with Balenciaga Bags that i will not purchase Balenciaga Bags again. I rather purchase Longchamp than Balenciaga Bags. I really have had enough with Balenciaga Bags, so not worth the price.