Tag Archives: La Mer

{Beauty} my 3-step skin care

Standard

Photobucket Pictures, Images and Photos

(Left-Right): Blanc De La Mer the cleansing foam, La Mer the tonic, La Mer the moisturizing soft cream

Advertisements

{Beauty} my current skincare – 6 January 2013

Standard

My Skincare Arsenal

Photobucket Pictures, Images and Photos

Cleansers & Toners
-Bobbi Brown Extra Balm Rinse
-Sisley Cleansing milk with white lily
-Hadalabo face wash
-Sisley eye and lip make-up remover
-Sisley Floral Toning Lotion alcohol free
-Kiehls Cucumber herbal alcohol free toner
-Avene thermal spring water

Moisturizers
-Shu Uemura red:juvenus vitalizing line reducing eye essence
-Shu Uemura depsea hydrability intense moisturizing concentrate
-La Mer the moisturizing soft cream
-Sisley Sunscreen SPF 30
-La Mer the lip balm

Maskers
-Shu Uemura depsea hydrability alnight quench sos moisture essence
-Sisley Black Rosé cream mask

{beauty} skincare routine – 11 May 2012

Standard

This routine is quite good, so I’ll stick with this for long term 🙂 *cross my fingers*

Photobucket Pictures, Images and Photos

-La Mer The Refining Facial (use once a week)
-Kiehl’s Ultra Facial Oil Free Cleanser
Photobucket Pictures, Images and Photos

-Avene Spring Thermal Water
-Kiehl’s Toner Calendula
Photobucket Pictures, Images and Photos

-Josie Maran Argan Oil
-Mogador Argan Oil
-Realargan Argan Oil
-Pure Argan Oil UK (this one only use for massage only)
Photobucket Pictures, Images and Photos

-Josie Maran Argan Daily moisturizer SPF 40
Photobucket Pictures, Images and Photos

-Kiehl’s Overnight Biological Peel (use once a week)
Photobucket Pictures, Images and Photos

{beauty} review La Mer

Standard

Nah sekarang review kecil-kecilan giliran La Mer products yang pernah gw pake dan ada yang masih gw pake 🙂

note: kulit muka gw oily di tzone, rada kering di pipi, pori2 besar, acne-prone, redness di pipi, sensitive skin.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Let’s go 🙂
1. La Mer the cleansing foam Rp 900.000
Ga tau kenapa sehabis pake agak-agak bikin kering. mungkin karena ini termasuk seri brightening kali yah. jadi gw ga terusin pake ini.
Photobucket Pictures, Images and Photos

2. Cleansing Lotion Rp 900.000
Enak cleansing lotionnya. ini maksudnya cleansing milk gitu. tapi kalo heavy make up dan waterproof make up, kurang mantap. awal2 enak, bikin lembab muka. ga lengket kok. bisa dibilas pake air atau pake kapas aja. tapi lama2 too rich buat kulit gw. ya iyalah secara ini buat kulit normal cenderung kering 😀 jadi gw udah ga pake lagi.

3. Refining Facial Rp 1.170.000 – my favorite
Cinta abwesss sama ini produk. untuk scrub plus masker…how cool :)) jadi bersihin dulu muka kita, keringin pake handuk. langsung deh pake refining facialnya. setelah gosok-gosok muka dgn lembut, diemin 10-15 menit. setelah itu bilas deh. muka cerah, lembab dan bersiiiih, ga ada rasa kering ketarik gitu. rekomen banget untuk kulit sensitif. still happy using this and will def repurchase :)) the best product from La Mer :p

4. Tonic Rp 900.000
alias free alkohol toner. review menyusul krn baru mau dipake, nunggu toner calendulanya Kiehl’s abis dulu. Update: pas dipake ada bau agak ga enak sedikit, trus setelahnya muka kayak jd kenceng gitu. untuk seharga 900 ribu kayaknya ga worth it deh, imho. oh iya setelah 3 hari pake kok malah jadi nongol 2 biji jerawat…hiks jd gw ga lanjutkan.

5. La Mer the radiant infusion Rp 1.400.000
Nah yang ini dipakai setelah toner dan sebelum serum/moisturizer. claimnnya sih bikin pori2 mengecil. sempet rada kecilan pori2 gw dan muka rada cerahan, tapi setelah semingguan pake muncul beruntusan. lagi-lagi ga gw terusin pakenya.
Photobucket Pictures, Images and Photos

6. The Concentrate Rp 4.700.000
Nahhh pake ini katanya bikin redness ilang, bisa dipake untuk stretch mark juga untuk luka bakar, intinya memperbaiki kerusakan kulit.
pakenya sebelum moisturizer dan sesudah toner/infusion/serum. sehabis pake ini, bikin kulit halus, mungkin karena mengandung silikon. nah di muka gw kurang cocok, tapi di stretch mark sih ok. gw ga terusin pake ini.

7. Gel De La Mer 60ml Rp 3.080.000
Ini moisturizer enak loh sebenernya kalo cocok. walopun daya serapnya masih kalah sama Oil Absorbing lotion. sayang di gw kurang cocok.
Photobucket Pictures, Images and Photos

8. Creme De La Mer 60ml Rp 3.080.000
ini moisturizer andalannya La Mer, tapi sayang gw ga cocok. too rich for my skin. setelah pake bbrp kali, muncul bentol2 merah gatel gitu. entah kenapa setiap abis pake CDLM ini, seluruh muka gw gatel gremet2 gitu. akhirnya gw ga pake lagi.

9. Moisturizing Lotion Rp 2.600.000
ini nyerepnya ok. trus bentuknya pump, ga seperti CDLM & GDLM yang bentuk jar, jd lebih praktis menurut gw. tapi lagi-lagi ga berjodoh gw. sama bikin bentol2 merah, tapi ga segatel kalo pake CDLM sih.

10. Oil Absorbing Lotion Rp 2.600.000
nah yang ini katanya untuk muka sensitif. setelah 3 moisturizer La Mer yang ga sukses, tertarik lah gw untuk cobain yang ini juga. agak beruntung gw kali ini 😀 ga gatel2, ga bikin bentol2 merah, ga bikin breakout. TAPI, jyah pake tapi, ga bikin redness gw menghilang, bentol2 merah pun masih nangkring, nah walopun bikin tone muka gw merata cerahnya. bingung kan? sama gw jg bingung…hehehe. kesimpulannya ga bikin bermasalah tapi ya ga (atau belum) bikin better. masih dipake? udah enggak, tapi masih gw simpen, ga rela ga cocok sama moisturizer2nya La Mer…wkwkwkwk.

untuk semua moisturizer La Mer pakenya di usap2 dulu di jari baru di pat-pat ke muka. semua moisturizer bisa digunakan di area mata juga.
Photobucket Pictures, Images and Photos
all the La Mer moisturizers

11. La Mer the spf Rp 900.000
ini juga nih dari seri brightening. Kurang suka juga. setelah pake ini, muka rada oily. ga gw terusin juga pake ini.
Photobucket Pictures, Images and Photos

12. Lip Balm Rp 600.000 – my favorite
so far so good. mudah2an kedepannya ok. bikin bibir lembab. pakenya dipijet-pijet di bibir. biasanya kalo pake lip balm laen, setelah lip balmnya hilang, bibir jd kering lagi. nah pake lip balm La Mer ini, ga kering loh. krn teksturnya agak solid, jd kalo ga mau pijet2 bibir, sebelum pake diangetin dulu di jari baru di apply di bibir. suka dan bakalan repurchase 🙂

13. Radiant serum
gw hanya cobain sample size 3 ml aja. ga ada masalah sih selama pake samplenya. bikin muka gw cerah ceria 😀 tapi ya itu doang benefitnya di muka gw. teksturnya kayak liquid gel gitu, cepet nyerepnya. belum minat untuk beli full sizenya.

14. Regenerating serum
ini juga cuma cobain 3 ml samplenya ajah. utk fine lines blm keliatan hasilnya, mungkin kudu beli full size. tapi selama gw pake samplenya, rasanya sih ga ada masalah dan ga bikin breakout. teksturnya liquid creamy, nyerepnya juga ga lama2 amat. kalo someday nanti ternyata gw memerlukan serum, gw akan beli regenerating serum ini 🙂

Cheers!

{beauty} La Mer

Standard

For my own references 🙂

La Mer

-Gel de La Mer
Photobucket Pictures, Images and Photos
Benefits
An ultralight edition of the original Crème de la Mer that hydrates and refreshes the skin, leaving a supremely soft finish.
Combining the emollience of the original Crème de la Mer with the unique gel structure of sea kelp, this ultralight texture deeply hydrates and conditions skin on contact. It’s the ideal choice for warm, humid climates and those who enjoy an instantly refreshed feeling.
Application
To use: To activate the broth and release its key ingredients, pat a small amount between fingertips and press into your face, neck, even under the fragile eye area. Apply day and night for a lifetime.

-The Concentrate
Photobucket Pictures, Images and Photos
Benefits
A revolutionary treatment that complements skin’s natural healing process.
This ultra-potent elixir remarkably improves the appearance of scarring resulting from surgery and burns, and visibly diminishes irritation and redness caused by dermatological procedures.
Formulated with a high concentration of The Miracle Broth™, it empowers skin with the energy it needs to accelerate its natural repair process. Special barrier repair ingredients act as lipid “cellular cement” to help strengthen vulnerable skin while the anti-oxidant properties of Lime Tea Extract help protect skin from external insults. Feelings of tight or taut skin are relieved as suppleness and smoothness are greatly restored.
Application
To complement skin’s natural healing process and improve the appearance of scars, thoroughly massage onto affected area at least twice per day. La Mer’s scientists recommend using The Concentrate in tandem with Crème de la Mer to seal in its vital, skin-renewing benefits. Always consult a physician prior to use after surgery or any other serious skin trauma.

-The Spf 30 UV Proctecting Fluid
Photobucket Pictures, Images and Photos
Benefits
A treatment that is light years ahead of its time.
Ideal for all skin types, this weightless, high-powered fluid keeps skin soft, comfortable and hydrated as it helps protect skin against UVA/UVB rays and prevent the appearance of discolorations. Transparent on skin, it gives skin a radiant glow and is ideal as a makeup primer.
Application
After moisturizing, shake bottle and apply a small amount onto fingertips and smooth all over face and neck. For the ultimate results, use in the daytime over Crème de la Mer to help makeup stay smooth and flawless.

-The Cleansing Lotion
Photobucket Pictures, Images and Photos
Benefits
A thorough yet gentle cleanser that maintains skin’s moisture barrier.
La Mer’s ultra-gentle cleansing emulsion is formulated to maintain skin’s delicate moisture balance. Offering the calming properties of oatmeal and the anti-oxidant benefits of green tea, it is mild enough for frequent use and effective enough to remove eye makeup.
Application
Pump a small amount onto fingertips and massage gently over dampened skin in circular motions. Rinse thoroughly with warm water, or tissue off if so desired. It is always beneficial to finish with several extra splashes of water to leave skin fresh and toned.

-The Cleansing Foam
Photobucket Pictures, Images and Photos
Benefits
This gentle foam purifies, re-mineralizes and calms vulnerable skin.
This luxe lathering formula effectively cleanses skin as it helps replenish essential nutrients, leaving it perfectly refreshed. Much like a cleansing cloth, nutrient-rich sea algae fibers boost the foaming action while an exclusive combination of white pearl powders revitalize, cleanse and re-mineralize skin.
Application
Apply over damp skin, gently massaging in circular motions to form a rich foam that transforms from green to white as skin is purified. Rinse thoroughly with warm water. It is always beneficial to finish with several extra splashes of water to leave skin fresh and toned.

-The Radiant Infusion
Photobucket Pictures, Images and Photos
Benefits
A next-generation infusion that delivers extreme radiance, clarity, pore-minimizing and tone.
Created to help counteract skin dullness, this treatment delivers extreme clarity, pore-minimizing and tone on demand. Ionizing sea salts immediately energize the complexion. Skin looks bright and refreshed and the appearance of pores is visibly refined. With The Radiant Infusion, skin is primed to receive and boost the benefits of the La Mer serum of your choice.
Application
After cleansing, sweep over face and neck with fingertips. For optimum brightness and radiance, use twice a day as a booster to enhance the effects of Crème de la Mer.

-The Tonic
Photobucket Pictures, Images and Photos
Benefits
A soothing tonic that revitalizes and enlivens the skin after cleansing.
La Mer’s soothing tonic enlivens all skin types without leaving it feeling tight or dehydated. Anti-irritants soothe and tone the skin so it can benefit the most from the skincare treatments that follow.
Application
After cleansing, moisten a cotton pad and gently apply all over face and neck, dabbing in a gentle press and release motion. Repeat until cotton pad comes away clean.

-The Radiant Serum
Photobucket Pictures, Images and Photos
Benefits
Skin reflects light with this potent gel serum.
This ultralight gel serum boosts skin’s ability to reflect light.
The Radiant Serum illuminates the complexion immediately on contact, awakening a brilliant new clarity. Targeted skin tone correctors dissolve the look of discoloration. Water borne anti-oxidants help skin remain looking more even and bright into the future.
La Mer’s Radiant Waters™ smooth away dull surface cells that obscure light. Pores are purified and refined. Exclusive marine extracts firm and plump skin’s appearance, breathing life into the complexion.
Today, your skin can be renewed. Resilient, refined and radiant. For life.
Application
On cleansed, toned skin apply a few drops of this exquisite lightweight gel morning and evening. Skin is magnificently radiant upon contact, with benefits maximized over time.

-The Regenerating Serum
Photobucket Pictures, Images and Photos
Benefits
A skincare powerhouse that diminishes the appearance of lines, wrinkles and pores, infusing skin with the look of youth.
Fortified with a high concentration of The Miracle Broth™, The Regenerating Ferment™ and The Marine Peptide Ferment, this active yet comforting skincare powerhouse helps complement skin’s natural production of “youth proteins,” collagen and elastin. You will see a difference in a day as skin is rejuvenated on contact. Over time, the appearance of lines, wrinkles and pores is diminished as a firmer, more lifted, beautifully ageless look is revealed.
Application
To release key ingredients, shake gently and sweep several drops of this silky, ultralight elixir over face and neck each morning and evening. For ultimate results, follow with Crème de la Mer.

Photos and source credits: http://www.cremedelamer.com/home.tmpl

{beauty} I’m into La Mer…

Standard

Photobucket Pictures, Images and Photos
for now 🙂 I dunno why I become easily distracted and change my Skincare routine just like in a second. I have no problem at all with most of Kiehl’s Skincare, but now I change some products to La Mer. Since it’s not cheap, so I really really hope that at least I can finish all before I change to another brand.
So my Skincare routine at the moment:

AM:
-Kiehl’s Ultra Facial Oil Free cleanser
-Kiehl’s Calendula toner
-La Mer the moisturizing lotion
-La Mer the spf

PM:
-Avene thermal spring water
-La Mer cleansing lotion
-Hadalabo SHA face wash if I’m not lazy 🙂
-Kiehl’s Calendula toner
-La Mer the concentrate
-Creme de La Mer

Once a week:
-Hadalabo AHA BHA face wash
-Kiehl’s overnight bio-peel
-My Beauty Diary mask

Oh by the way, I’m not using eyecream anymore since I can use La Mer moisturizer in eye area and it’s safe 🙂

Photobucket Pictures, Images and Photos
Photobucket Pictures, Images and Photos